The Unofficial Rachel Blakely FanSite - Home
English Spanish Hungarian Czech

Gyors Linkek

 

 

Társoldalak

Bogi's Lost World Site Roxie's YouTube Channel Rachel Blakely Tribute MySpace page
Marny Kennedy Online You? You?

 

Chat


Fórumok

Szeretnél Rachel Blakely rajongóival beszélgetni? Vagy csak egyszerűen elolvasni, mit gondolnak a többiek róla?

Látogasd meg Az elveszett világ fórumot!!

Látogasd meg MK2 fórumát!

Linkelj Minket

The Unofficial Rachel Blakely FanSite

The Unofficial Rachel Blakely FanSite

több

 Free web hostingWeb hosting

Rachel Blakely 1968. július 28-án született Borneóban. A középső neve Leight – ez az apja családjának egy vezeték neve. Rachel nagyon szereti ezt a nevet, amikor kicsi volt, megfenyegette az anyukáját, hogy ne mondja el új iskolatársainak, Rachel és Ruth Blakelyhogy igazból az első neve Rachel. Az anyukája csak nevetett és azt válaszolta, hogy úgy hívathatja magát, ahogyan csak akarja.  Rachel apja amerikai, édesanyja ausztrál származású volt, de családfájuk különböző pontjain skót, német, angol és amerikai indián ősök is találhatók.

Rachel volt az első gyermek, de nem az egyetlen. Nem sokkal születése után megszületett húga Ruth, akihez nagyon erős szálak fűzik. Sajnos, az édesanyjuk 1980-ban, amikor elhunyt, Rachel 12 éves volt. Ettől a pillanattól kezdve, édesapja nagyon fontos szerepet töltött be az életében. Ahogy egyszer nyilatkozta: apja „anya, apa, tanító, bizalmas, védő takaró” volt egy személyben és „az egyetlen indok, amiért érdemes volt túl élni sok nehéz időszakot.”
Rachel 12 éves kora óta Ausztráliában él. Egy állatokkal teli farmon nőtt fel. Ez egy meglehetősen boldog időszak volt számára, bár megesett, hogy üldözőbe vette egy-egy dühös bika vagy tehén.

Mielőtt színésznő lett volna sokfajta állása volt, bár törékeny hölgynek látszik, dolgozott már kidobóként egy éjszakai klubban és vezetett traktort. De nyomdában is takarított, gyapotot gyomlált, és étteremben is dolgozott húseladóként (ez egy olyan étterem, ami a gyors étterem és a sima étterem között van, „short order cook” – ként dolgozott, vagyis előresütött húst árult).  Modellként is sikeres karriert futott be. Az első munkája egy poszter volt, ami egy hajűpolót reklámozott, ekkor még iskolába járt, de nemsokára elérkezett az ideje, hogy felfedezzék, a Nissan egyik reklámjában szerepelt, aztán ő lett a „Cover girl” a Cleo magazinban, maga mögött hagyva ezzel körülbelül ezer más lányt. 21 éves volt ekkor. Majd a Chadwick modelügynökséggel kezdett el dolgozni, aminél Will Snow is dolgozott, későbbi sorozatbeli partnere.

Dél-tengerek kincseSzínészi pályája az 1990-es évek elején kezdődött, amikor kiválasztották Gaby Willis szerepére az Ausztráliában népszerű sorozat a „Neighbours” válogatásán. Kezdeti félelmei ellenére, minden tökéletesen működött és beleszeretett a színjátszásba. Azóta nagyon sok szerepe és vendégszereplése volt, olyan népszerű sorozatokban játszott, mint a „Blue Heelers”, a Xena, vagy a Flipper. Filmekben is megjelent, együtt játszott Joe Landoval és Jackie Channel. 

Az elveszett világNemzetközi ismertségét elsősorban két sorozatnak köszönheti – A Dél-tenger kincseinek és Az elveszett világnak. Mindkettőben Will Snow volt a partnere, a sorozatok sikerének egyik oka, a kettejük közötti hihetetlen „szikrázás”.

Fry család

 

 

A több ezer rajongó ellenére, sajnos mindkét sorozat befejezetlenül maradt, és egy ideig várni kellett, hogy Rachel újra megjelenhessen a képernyőn. Nemrég Rachel megkapta Glenda Fry szerepét a gyerekeknek szóló „Mortified” című sorozatban, ami egy kislányról szól (Rachel „lányáról”), aki mindig kínosan érzi magát a családja miatt. Cooper

Rachel Blakely első férje a szintén színész Peter Craig volt, de később elváltak. Mostani élettársa Az elveszett világ egyik kaszkadőre Sean Rigby, akiről először nem hitte el, hogy valójában szereti, azt gondolta, csak becserkészte őt, de később ez a tévhit megdőlt és beleszeretett a kaszkadőrbe.

2003-ban született első kisfiuk, Cooper Lee. Rachel terhessége sem volt egyszerű, a második hónapban volt, mikor 90 km-es biciklitúrára ment. Ennek az lett az eredménye, hogy el tört a csigolyája. Csak állni tudott vagy az oldalán feküdni egész terhessége alatt. Ráadásul folyadékréteg halmozódott fel a retináján, ezért szemvédőt kellett hordania. A természetes szülés kockázatos lett volna, ezért császárral szült, de nem gondolja, hogy ezzel bármit is vesztett volna.
2009. elején megszületett Rachel második fia, Nash.

 

 

Rachel válaszolt a rajongók kérdéseire, így tudtuk meg a következő információkat:

 1. Sokkal kényelmesebben érzi magát szoknyában, mint nadrágban (Az elveszett világ kosztümre gondol)
 2. Szereti az óntetőre potyogó eső hangját hallgatni
 3. A legromantikusabb este számára, minden olyan este, amikor a tv ki van kapcsolva
 4. Tényleg tudja használni az ostort (Az elveszett világ: 2×09 A vadászat [The Games]) és van is neki egy
 5. A sebhely a jobb szemhélyán igazából egy anyajegy
 6. Nem dohányzik és nincs tetoválása
 7. Kedvenc színe: a piros
 8. Sean-nak és neki van egy macskája, akit Fryday-nek hívnak, de ő csak FatCat-nek, mert sokat eszik
 9. Szerinte a szeme színe ZÖLD (nem kék és nem is szürke)
 10. Szeretné, ha egy napon a gyermekei úgy emlékeznének rá, mint a család pillérjére, hogy sohasem ítélkező, de mindig törődő volt, aki a boldogságot hozta
 11. A nickneve: Bubba (a hivatalos fórumon), ez egy másik szó a „Baby”-re
 12. 170 cm magas
 13. Utálja a fából készül fagyi pálcikákat, meg sem tudja érinteni őket

Rachel Blakely egy szépségikon, szokatlanul tehetséges színésznő és egy nagyon melegszívű nő. Mi mind reméljük, hogy az elkövetkező évek alatt még több örömet hoz a tévéképernyőinkre.
És ha Te most ezt mind elolvastad, Te is biztosan a csodálói közül való vagy.

 

IMDb

BackPrint