The Unofficial Rachel Blakely FanSite - Home
English Spanish Hungarian Czech

Gyors Linkek

 

 

Társoldalak

Bogi's Lost World Site Roxie's YouTube Channel Rachel Blakely Tribute MySpace page
Marny Kennedy Online You? You?

 

Chat


Fórumok

Szeretnél Rachel Blakely rajongóival beszélgetni? Vagy csak egyszerűen elolvasni, mit gondolnak a többiek róla?

Látogasd meg Az elveszett világ fórumot!!

Látogasd meg MK2 fórumát!

Linkelj Minket

The Unofficial Rachel Blakely FanSite

The Unofficial Rachel Blakely FanSite

több

 Free web hostingWeb hosting

Filmography

 

CHAD CHUCKA

(????)
CHAD CHUCKER, egy önjelölt hírdetési-guru, akinek végre megadatott a lehetőség, hogy megvalósítsa egyetlen jó ötletét a nagy AD vállalatnál New Yorkban. De a katasztrófa fenyegetően közeledik. JERRY HAMPTON, a 20 millió dolláros kampány ügyfele nem fogadja el Chad ötletét. Azután észreveszi, hogy Chad véletlenül elvontatta a Ferrari-ját, ezzel kockára téve a vállalatot és a kampányt.

Tovább »

MORTIFIED

(2006-2007)
Az ausztrál gyermek sorozat, a Mortfied Taylor Fry egy tizenegy éves lány és zavaros családjának kalandjait meséli el. Taylor anyukáját Rachel Blakely játsza.

Tovább »

NEIGHBOURS 2005 - Friends for Twenty Years

(2005)
A híres ausztrál szappanopera a Neighbours ['Szomszédok'] extra epizódja. Több színésszel együtt Rachel Blakely is feltűnik újra a sorozatban egy epizód erejéig.

Tovább »

ÚSZÓ CSAPDA [COUNTERSTRIKE]

(2003)
Ez a film a Queen Elisabeth II megtámadásáról szól. A Queen Elisabeth II egy luxus hajó ahol éppen a kínai és az amerikai elnök tart találkozót a két állam között. Rachel Blakely Brittany Cooper-t játsza, aki a hajó biztonsági főnöke.

Tovább »

THE TURNER AFFAIR

(2003)
David Turner (David Patterson) félúton van, hogy találkozzon a feleségével, Natalie (Rachel Blakely) akivel együtt vacsorázott volna egy étteremben, amikor  eszméletlenre veri egy orvgyilkosokból álló csoport. David és Natalie, akik egy tánc akadémiát tartanak, mindketten kiváló jazz balett táncosok, de David megverése miatt  már sohasem fog tudni táncolni.

Tovább »

AZ ELVESZETT VILÁG [THE LOST WORLD]

(1999-2002)
Az elveszett világ alapjául Sir Arthur Connan Doyle könyve szolgált. Rachel Blakely játsza a titokzatos Marguerite Krux-t. Ez a legismertebb szerepe az ausztrál színésznőnek.

Tovább »

MAX KNIGHT: ULTRA SPY

(2000)
Max Knight (Michael Landes), ultra kém, egy szuper ügynök titániumból, aki felkészült, hogy megmentse a világot egy microchip-től.  Ebben a filmben Rachel Blakely játsza Ricki és Claire szerepét is. Az első Lindsay nővére, utóbbi pedig egy virtuális nő, Max "üzenetrögzítője".

Tovább »

HAJÓTÖRÖTTEK SZIGETE [TRIBE]

(1999)
A trópusi hajótúra egy életre szóló vakációnak indult. Az utasok, akik felszálltak a csodálatos vitorlás fedélzetére egy kéthetes, kalandos hajóút reményében, a legvadabb álmaikban sem gondolták volna, hogy milyen kalandok várnak rájuk. Rachel Blakely játsza Lucille Fournier-t.

Tovább »

DÉL-TENGEREK KINCSE [TALES OF THE SOUTH SEAS]

(1998)
Ez egy kalandsorozat, amit 1910-ben játszódik a Csendes óceán déli szigetein. a sorozat David Grief és Isabelle Reed kalandjait meséli el a Csendes óceán déli szigetein. Ez volt az első alkalom, amikor Rachel Blakely és Will Snow együtt játszott.

Tovább »

JACKIE, A JÓFIÚ [MR. NICE GUY]

(1997)
Egy tévériporter, Diana (Gabrielle Fitzpatrick) a kollégájával Richarddal (Peter Houghton) felvesz egy drogüzletet. Giancarlo (Richard Norton), a mafia főnöke és emberei drogot vesznek a Démon nevű bandától. Giancarlo és emberei meglátják a riporternőt, ezért el kell menekülniük a helyszínről. Az ismert Jackie Chan filmben Rachel Blakely játsza Tara, a Démon bandába tartozó nő szerepét.

Tovább »

NINCS KISZÁLLÁS [ONE WAY TICKET]

(1997)
Ez a film egy igaztörténeten alapul. A Nincs Kiszállás egy Webb (Peter Phelps) nevű bűnözőről szól is, akit gyilkosságért ítéltek el. A börtönben szerelmes lesz egy női börtönőrbe (Rachel Blakely), aki segít neki kiszökni, és a következő pár napban együtt menekülnek…

Tovább »

LOVE UNTIL

(1995)
A papucsférj egy kicsi, vidéken lévő, családja által irányított hotelben él és dolgozik Csehországban. A férfi ismét ifjúnak érzi magát, mikor ausztrál nők csoportja érkezik vendégségbe.

Tovább »

THE FEDS: DECEPTION

(1995)
A "The Feds" egy ausztrál tv filmekből álló sorozat, amit a nemzet első törvényvégrehajtási testületének, az Australian Federal Police-nak a munkája ihletett meg. Rachel Blakely a 7. részben [Deception] szerepelt.

Tovább »

NEIGHBOURS

(1991-1994)
Az ausztrál, minden nap vetített sorozat, a Neighbours, feltárja a Ramsay Street lakosainak az életeit és kapcsolatait. Rachel Gaby Willis-t alakította. Gaby és családja 1991 és 1994 között élt az utcában.

Tovább »

 

Vendégszerepek

 

PARTIŐRSÉG [SEA PATROL]

(2010)
Elrabolnak egy kislányt, Miát. A partiőrség embereinek feladata, hogy megtalálja őt, és kiderítse elrablásának okát. Rachel a kislány anyukáját alakítja az epizódban.

Tovább »

AZ IFJÚ HERKULES KALANDJAI [YOUNG HERCULES]

(1998)
Ebben a sorozatban a tinédzser félig isten, félig halandó Herkules és barátai Iolaus és Jason kalandjait követhetjük nyomon, ahogy megtanulják az élet dolgait. Rachel Alcmene-t, Hercules anyukáját játsza.

Tovább »

XENA [XENA, THE WARRIOR PRINCESS]

(1996)
A Xena, a harcos hercegnő (Lucy Lawless) című sorozat Xena kalandjait meséli el. Pár évvel a rémséges háború után a hercegnőnek Herculesnek köszönhetően megváltozott az élete. Most a Jó érdekében harcol, a világbékéért. Rachel Blakely a “2x19 Ulysses” című részben tűnik fel , Penelope-t, Odüsszeusz feleségét alakítja.

Tovább »

FLIPPER

(1997)
Rachel Blakely egy sziget lehetséges örökösét játsza, aki az állítja magáról, hogy sellő. Ő, Mellysand, találkozik Dean-nel (Scott Michaelson), aki elviszi a barátaihoz. Majd megpróbálnak rájönni ki is Mellysand valójában, ugyanis ő nem emlékszik a múltjára.

Tovább »

CITY LIFE

(1996)
A City Life talán a legjobban úgy írható le, mint a Melrose Place Új- Zélandon készült változata. Ez az igazán figyelemre méltó sorozat csak egy évadot élt meg, egy kicsi, de lelkes rajongói táborral. Rachel Blakely egy gyönyörű modellt alakít, aki Hugh-gal (Peter Muller) dolgozik együtt egy katalóguson.

Tovább »

STATE CORONER

(1997)
Ez a rövid életű dráma az állami halottkém hivatal környezetében játszódik. Rachel Blakely csak egy részben szerepelt 1997-ben.

Tovább »

KISVÁROSI ZSARUK [BLUE HEELERS]

(1995-1997)
A Blue Heelers az egyik leghíresebb ausztrál dráma, a mit valaha készítettek. A sorozat főszereplői a városi rendőrség egy fiatalokból álló csoportja. Rachel Blakely 11 részben szerepelt 1995-1997 között.

Tovább »

SEARCH PARTY

Ez a sorozat egy játék-show, ami Florida, Hawaii, a Karib-tenger, Mexikó és Ausztrália tengerpartjai játszódik. Két csapat versenyez egymással, a versenyzők egy csapatban lehetnek egy-egy hírességgel. Rachel Blakely 4 részben játszott 2000-ben David Orth-tal.

Tovább »

Egyéb Projektek

 

EMERALD LAKES

Egy interaktív website a Nifsan vállalat új apartmanjairól, amiket a Gold Coast-on Ausztráliában építetett. Az oldalon Rachel Blakely kalauzolja el az érdeklődőket.

Nézd meg a website-ot »

Back Print